Translate

vrijdag 12 september 2014

m'n laatste werkdag....

Mijn laatste werkdag in m'n oude vertrouwde winkeltje op het station. Morgen ga ik verhuizen naar het nieuwe pand.

Ik word er wel een beetje weemoedig van. Hier ben ik begonnen, hier is een droom ontstaan en hier ligt het begin van das Holländische Lädeli. Aan de ene kant lijkt het nog zo kort geleden dat ik samen met Catherine op zoek was naar een pand voor ons boekenwinkeltje. Hoe stoer we dit pand toen gehuurd hebben en hoe verschrikkelijk naief we waren om te beginnen zonder enige ervaring en zonder überhaupt maar een businessplan te hebben.

En nu 5 jaar geleden, is daadwerkelijk das Holländische Lädeli "geboren". Catherine wilde er mee stoppen en ik ging dus door, helemaal alleen en met enkel Nederlandse producten. En dit keer iets minder naief en met meer inzicht!

Ik ben nu net zo nerveus als toen in 2007, het voelt ook aan als een nieuw begin. Gaat het wel lukken, kan ik aan de verwachtingen voldoen, gaat het allemaal zoals ik denk, kan ik wel aan mijn eigen hoge verwachtingen voldoen? Zal ik het wel redden?

Gelukkig heb ik een man die me ondersteunt en die ervan overtuigd is dat ik het kan. En gelukkig is daar ook Marjolijn, die vol energie en enthousiasme samen met mij dit project aangaat.
Catherine en ik, tijdens de opening in januari 2007


Tijdens de heropening in september 2009

En over een tijdje komt hier de foto van ons volgende heropeningsfeestje!!

ons nieuwe adres:

Das Holländische Lädeli
Albisstrasse 33
8134 Adliswil tel: 043 540 20 75
www.hollaendische-laedeli.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten