Translate

woensdag 27 februari 2013

Nieuwe kassa

Wow, het wordt nog eens echt. Vandaag heb ik de nieuwe kassa ingebruik genomen. Nou ja kassa, het is niet een kassa in de "ouderwetse" zin, maar een laptop. Het grote voordeel is, dat de voorraad nu gekoppeld is aan wat ik verkoop, online en ofline. Dit moet het voorraadbeheer een stuk makkelijker maken. "Vroeger" deed ik dat allemaal handmatig en dat ging wel eens fout, vooral als het druk was in de winkel.

Dus nu een laptop, en heel leuk, een scanner! Ik kan dus nu de hele dag dingen scannen en het klinkt zo leuk....steeds "Biep". Ik heb de neiging om steeds van alles te gaan scannen.

Het is nog even wennen, en de klanten zullen nog wel eventjes geduld moeten hebben voordat ik alles goed onder de knie heb. Maar ach, dan kletsen we toch gewoon eventjes langer!

2 opmerkingen:

  1. Het Glattcentrum heeft vanaf volgende week (18 maart) een Hollandse periode. Wij (Belgische en Nederlandse collega's bij een callcenter op 5 minuten afstand lopen van het Glattcentrum)verheugen ons er al op als ook u daar een stand heeft

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Willy, ik ga maandag met het Glattzentum praten of er iets mogelijk is. Ik houd je op de hoogte!

    BeantwoordenVerwijderen