Translate

donderdag 8 december 2011

Boeken, boeken, boeken

Misschien weet niet iedereen het, maar het is alweer bijna 4 jaar geleden, dat ik samen met mijn engelse vriendin op deze zelfde plek begonnen ben met een boekenwinkel. Het idee erachter was, dat we in een gezellige atmosfeer tweedehands boeken aanboden, zij Engelse en ik Nederlandse. Achteraf natuurlijk niet het meest brilliante business idee, maar ik ben er nog steeds, 4 jaar later met m'n winkel.

Maar de tweedehands boeken zijn wel een erfenis uit die tijd. De boeken krijg ik van mijn klanten en vanuit Nederland, waar mijn moeder heel actief zoekt naar boeken voor me. Het gevolg is een hele leuke collectie met boeken, sommige actueel, andere weer wat ouder, maar voor ieder wat wils

Het probleem is nu, ik groei uit m'n winkel, ik heb steeds meer ruimte nodig voor de levensmiddelen, vooral in de "opslag". Gevolg is: de boeken moeten weg. En ik heb echt wel wat met boeken, ik lees graag en een aantal boeken zijn voor mij meer dan een bundel papieren met letters erop, het zijn bijna "vriendjes". Maar toch, het is zakelijk gezien, echt het beste om flink op te ruimen, alle boeken dus nu voor 1 fr.

Maar het doet wel een beetje zeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten